Още от средата на 90-те актьорът се бори с наркотичната

...
 
Още от средата на 90-те актьорът се бори с наркотичната
Коментари Харесай

Кой ще прибере наследството от Матю Пери?

 

Още от средата на 90-те артистът се бори с наркотичната си взаимозависимост и алкохола, за които приказва искрено в автобиографичната си книга „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “. Още в първите три реда на книгата отбелязва, че от дълго време би трябвало да е мъртъв.

 

Канадският министър председател Джъстин Трюдо, който е някогашен съученик на артиста в Отава, бе измежду първите, изказали съболезнования на роднините му.

Всъщност Пери неведнъж е бил на косъм от гибелта през живота си. през 2018 година се избави по знамение, когато дебелото му черво се спука поради несъразмерна приложимост на опиати. Тогава изкара две седмици в кома и макар 2%-овия късмет даден му от лекарите, оцелява.

 

Две години по-късно претърпя поредна среща със гибелта в рехабилитационния център в Швейцария, откакто медиците приложили успокоително, което след взаимоотношение с опиата в тялото му, предиздвикало сърцето му да спре да бие. Лекарите обаче съумяха да го реанимират, само че пък му счупиха 8 ребра в процеса на избавяне, което го принуди да се откаже от роля с Мерил Стрийп във кино лентата „ Не гледай нагоре “.

 

Собствените калкулации на артиста сочат, че е направил към 6000 визити на срещи на Анонимните алкохолици и е похарчил 9 млн. $ за клиники за наркозависими.

През леглото му минаха купища звезди, само че все пак той си остана уединен и бездетен. За последно излизаше с младата сценаристка Моли Хорвиц, която също го отсвири преди година.

 

Състоянието на Матю Пери се прави оценка на към 120 млн. $ – сума, която е повече от сериозна като се има поради обстоятелството, че няма читава роля отвън „ Приятели “. Хонорарите от сериала обаче му донесли 90 млн. $, а всяка година новите предавания добавяли към сметката му най-малко по милион и половина, което не е по никакъв начин зле като се има поради обстоятелството, че в първия сезон заплатата му е 21 500 $ на епизод. По-късно нараства до над милион на серия. Сега наследството остава за майката на артиста – Сюзън и вторият му татко – Кийт, които са женени от 42 години.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР